Šampionáty

21.02.2017 18:54

Za posledné mesiace sme sa zúčastnili niekoľkých výstav raz sa nám darilo, raz nie. Uverejňujeme všetky výsledky bez ohľadu na to či ide o dobré alebo zlé výsledky chodíme k rôznym rozhodcom nevyberáme rozhodcu až možno na jedného rozhodcu, to je jedna výnimka.  Niektorí zverejňujú len tie najlepšie výsledky, my nemáme problém ani s horšími. Nie každému rozhodcovi sa musíme páčiť to chápem len nechápem ako môže rozhodca zadať v triede šampiónov VD psovi. 

Čo sa týka šampionátov

Ushuaia Uma Ursulla Royal Hermelin stala sa za rok 2016 šampiónkou Slovenska, Poľska a začala si Českého šampióna (2/4) v ktorom nám už len polovica titulov chýba a získala svoj druhý R. CACIB.

Yves Royal Hermelin Uśmiechnięta Wielocętka sa stal za rok 2016 Junior Šampión Slovenska (v 9 mesiacoch), Junior šampión Poľska a začal si Junior šampióna Česka (2/3) a hneď na prvej januárovej výstave dokončil tento šampionát čiže za rok 2017 získal českého šampióna mladých. V tomto období získal 3x BOB v triede mladých a 5x BOJ. V januári na Slovensku nastúpil do triedy strednej získal jeden deň CAC a res. CACIB, druhý deň res. CAC v Nitre. V Bratislave vo 18.2.2017 sa zúčastnil Šampióna šampionov  - Victory Show kde získal druhý res. CAC a ďalší deň sme cestovali do Maďarska skúsiť šťastie ale neprialo nám odišli sme s VD a bez hodnotenia, takže ani nevieme v čom bol problém. Napriek tomu budeme pokračovať vo výstavách.